زونا در واقع از طریق سرفه یا عطسه پخش نمیشود. فقط تماس مستقیم با مایع تراوش شده از تاولهای آن میتواند ویروس را پخش کند.
لیستی از مراقبتهای مهم و حیاتی
اگر اسرائیل دسترسی کامل زمینی به غزه را بدهد و تحویل تجهیزات امدادی را از طریق بندر باری مدرن در اشدود که با خودرو تنها حدود نیم ساعت با شمال نوار غزه فاصله دارد، تسریع کند، نیازی به هیچ کدام از این موارد نخواهد بود.
اولین نشانههای زونا، پیدایش لکههای قرمز روی پوست است که به تدریج تبدیل به دانههای قرمز رنگ میشوند. ظاهر این دانههای قرمزرنگ مشابه با لکه و زخمهای آبلهمرغان است.
استفاده از کفش طبی می تواند به سالم ماندن قلب انسان کمک کند
از آنجا که خطر بروز عوارض جانبی شدید ناشی از بیماری زونا در افراد مسن خیلی بیشتر است، میتوان برای افراد با سن بالاتر از ۶۰ سال از واکسن زونا استفاده کرد. این واکسن خطر بروز زونا را تا ۵۰% کاهش میدهد.
گاهی اوقات بیماری زونا شدت چندان زیادی نداشته و با استفاده از روشهای خانگی میتوان میزان درد و خارش ناشی از آن را کاهش داد. این روشها شامل موارد زیر هستند:
شرح حال به نفع زونا هست اما باید مشخص شه ضایعات در یک درماتوم هستن و شکل اون ها به نفع زونا هست یا خیر
جراحی تعویض مفصل زانو از زبان دکتر صالحی، جراح ارتوپد…
دانشآموز محجبه در فرانسه به خاطر تهمت دروغ به مدیر مدرسه تحت پیگرد قرار میگیرد
نمونهبرداری از پوست – آزمایشی است که طی آن، قسمت کوچکی از سطح پوست به طور ملایم تراشیده میشود تا ویروس زونا یا سایر ویروسهای موجود در آن شناسایی شود.
● اگر مبتلا به زونا هستید، وضعیتی که توسط ویروس واریسلا زوستر ایجاد میشود، معمولاً یک بثورات قرمز خارشدار یا دردناک همراه با تاولهای پر از مایع در یک طرف بدن خود خواهید داشت.
ویروس عامل زونا میتواند از شخص بیمار به افراد دیگر منتقل شود، اما این ویروس در افراد سالم فقط میتواند بیماری آبله مرغان ایجاد کند و آن هم در صورتی که فرد گیرنده ویروس در کودکی به بیماری آبله مرغان مبتلا نشده باشد. در واقع، شدت واگیر بیماری زونا بسیار کمتر از آبله مرغان است. افرادی که دچار زونا میشوند، فقط در صورتی میتوانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند که تاولهای فعال زونا بر روی پوست آنها شکافته شود و شخصی که قبلاً روزاسه پوستي هیچ گاه آبله مرغان نگرفته و یا در حال حاضر درگیر این بیماری است، در نزدیکی آنان حضور داشته باشد.
بیماری زونا معمولاً بر اساس شرح حال بیمار و سابقه بروز درد در یک سمت از بدن و ایجاد جوشها و تاولهای موضعی تشخیص داده میشود.